és más nyalánkságok....



Üdvözöllek a weboldalamon !

Csak Fázisfotós receptek. 

 

Olyan ételek, sütemények kerülnek ki oldalamra, 

amiket elkészítettem és beváltak finomak. Van köztük, amiket az anyukámtól, nagyitól, déditől örököltem. Van, amit tizenéves korom óta gyűjtögetem. A bevált finom recepteket, mind egy kis könyvecskébe írogattam. Azért az oldal, hogy az általam elkészített recepteket több fázisfotóval illusztráljam, hogy a kezdőknek is segítsenek. Hogy mások is elkészítsék, csak olyan dolgokat töltök fel, amik bárki által elkészíthetőek és egyszerű finom ételek. Legyen az kenyér, vagy péksütemény, aprósütemény, savanyúság, étel, ital, bármilyen recept ami nekem tetszik, és a családnak is bejött. A facebook oldalamon is elértek, sőt ott gyorsabban tudok válaszolni is nektek. Itt találjátok: https://www.facebook.com/amiakonyhambolkikerul


Fázisfotós receptek! Lépésről lépsére fotókkal!!! Csak kattintsatok a fotókra, és azonnal el is készíthetitek a kiválasztott sütemény vagy étel receptjét. :)

 Jó böngészést.

 
 
 
 
 
 

 

 

 

  

 

+


Blog

2012.12.03 10:46

Babgulyás csipetkével

  Megmondom őszintén, soha nem készítettem még. Ez életem első babgulyása de állítom nem az utolsó. Párom kérése volt, hogy ezt főzzek ne sima csülkös bablevest! Keresgéltem receptet, és én 4 receptből tettem össze a saját verziómat. A gyermekeim nem egy gulyás evők, de ebből repetáztak,...

—————

2012.12.01 17:59

Epres pavlova

Epres pavlova Hozzávalók: A tortalaphoz: 5 db tojásfehérje, 25 dkg  porcukor, 1 rúd vanília kikapart belseje (ha nincs akkor 1 csomag vaníliás cukor), 1 csipet só, 1 teáskanál étkezési keményítő, 1 kávéskanál ecet vaniliavarazs.hu Csodás madagaszkári vaníliáját használtam hozzá....

—————

2012.12.01 14:02

Első bejegyzés

Ma elindítottuk az új blogunkat. Kérjük kövesse figyelemmel, igyekszünk mindig friss információkat közölni. Az üzenetek nyomon követése RSS csatornán keresztül is lehetséges.

—————