és más nyalánkságok....


Borsos tokány

2015.10.14 09:50

Borsos tokány

Mikor először ettem borsos tokányt, arra gondoltam, pont, mint egy pörkölt csak a pirospaprika hiányzott belőle. Van, aki fedő alatt főzi, majd a végén hagyja, hogy a víz elfőjön, én nem szoktam fedőt használni hozzá, mert mire a hús megpuhul, a felesleges víz is eltűnik róla. Szeretem is készíteni, mert ha összedobtuk és a tűzhelyen rotyog, nem kell felette álljak, csak néha ránézek, míg elkészül. Én most nokedlivel tálaltam, de lehet bátran burgonyával, tésztával, tarhonyával, ki mit szeret. 

A receptet a képre kattintva vagy az alábbi linken éritek el. :)

 http://aprosef.hu/borsos_tokany_recept

Kedves látogató. Az oldalon reklámok találhatók, mert elértünk egy akkora adatforgalmat, ami már nem ingyenes, és ezen reklámok bevételéből tudjuk a weboldalt fenntartani, fizetni a tárhelyért. Köszönjük szépen.

—————

Vissza