Az oldal története

2013.08.24 13:59
Az oldalam majd a blogom indulása, honnan indultam, mi ösztönzött….
 
2012 Szeptemberben indult egy játék a (Jól Kifőztem oldalon), ahol háziasszonyokat kerestek, recepteket kellett feltölteni, és itt 2 hónapig is sikerült háziasszonynak lennem, a Knorr séfjei kiválasztottak. Aminek az lett a végeredménye, hogy még több elkészített receptem lett, ugyanis havi 20-at mindenképpen fel kellett tölteni, így szép lassan elővettem a gyűjtögetett receptjeimet és sütöttem-főztem, több fotóval illusztrálva az elejétől a végéig az ételeket.
 
Ezen történések hatására elindítottam egy külön oldalt a facebookon, ahol már nem csak az ismerősök követhették nyomon az egyre sűrűsödő receptek folyamát. Soha nem gondoltam volna azt, hogy valaha az 500 like-ot elérné az oldalam. Egész pontosan 2012. 10. 24.-én indítottam el, és mára 10.000 fölött van a rajongók száma az  oldalon. Ami számomra hihetetlen. Nagyon sok visszajelzést kapok, hogy amit csinálok jó, hogy az elejétől a végéig látják a képeket, és a kezdők is el tudják készíteni, amit én készítettem. És ez nagyon jó, ezért úgy döntöttem, nem hagyom abba, és hobbiként csinálom, segítve ezzel mindenkinek. Én is szeretem az új, finom recepteket, sokszor lógok gasztro oldalakon vagy újságokat bújok, és jönnek az ötletek is. De van egy gyermekkorom óta gyűjtött naplóm amibe azok sütemények és egyebek kerültek amik ízlettek. Egyszer remélem majd a saját receptjeimet könyv formájában is a kezemben foghatom.
 
Örülök, hogy egyre több fiatal is csatlakozik az oldalhoz akik eddig nem igen sütöttek, főztek, és az oldalnak köszönhetően sikereket érnek el az elkészített ételekkel a családjuk körében.
 
Gyermekkorom óta tevékenykedek a konyhában. Kezdetben anyukámtól és nagyijaimtól tanultam sütni-főzni, és ezt próbálom átadni a gyermekeimnek is, bevonni őket is a konyhába. 4 gyermekem van ebből 1 lány, 3 fiú, de mindegyik szeret ügyködni a konyhában, sütni-főzni akár együtt, akár egyedül is már a nagyobbak.