Vendégkönyv

köszönöm!

Dátum: 2019.05.31 | Feladó: Annamaria

Kedves Ildikó, net-huszár vagyok, sokszor keresem a jó recepteket az interneten és be kell vallanom: a tieidet nagyon szeretem. Nagyon sok ötletet és segítséget kaptam tőlük még az apróséfen, később a cookpad-on. Folyamatosan keresem, hogy akad-e új recept tőled, mert úgy találtam, hogy amit te feltöltesz, mindig megbízható és jól sikerül... ezúton is köszönöm, hogy ismeretlenül is ennyit segítettél nekem a konyhában. Ha valaha találok majd új receptet tőled, az lesz a csúcs :)

gép

Dátum: 2019.01.31 | Feladó: SZaR oRBÁN vIKTOR

Ha orsós orbán viktor felszáll a luxus repülöre mindenki fél a dagatt teste miatt lezuhan a gép. bassza meg ráhelt

tolvaj fidesz

Dátum: 2018.03.08 | Feladó: Péter Pál

Orbán. Tudom mit loptál tavaj nyáron

Re:tolvaj fidesz

Dátum: 2018.03.31 | Feladó: Anyádseszeret

Teljesen igazad van!

dtcs

Dátum: 2018.01.20 | Feladó: zsőbe

nagyon sok receptet tanultam tőled ,mindegyiket rendszeresen keszitem

koszi

Dátum: 2017.08.07 | Feladó: Dalma

Annyira imadom a receptjeidet! Meg soha, egyetlenegyszer sem csalodtam, pedig mar sokat kiprobaltam kozuluk :) Mindig mindenbol annyi kell, amennyit megadsz, es tokeletes finomsagok kerulhetnek az asztalra :) Koszonom, hogy vagy, hogy oromet okozol nekunk a receptjeiddel! Meg kerunk sokat, nagyon sokat :)
Tovabbi minden jot kivanok: Dalma

Gratulálok

Dátum: 2017.02.04 | Feladó: Fülöp Ágnes

Kedves Ildi!
Apróséfes receptjeid elvarázsoltak, szinte az összeset kipróbáltam, és nagyon bejöttek. Olyannyira, hogy anyukám is "hívőd" lett, most felváltva versengünk, hogy ki melyik receptedet valósítja meg előbb :-) Én korábban nem szerettem sütni, de Te ehhez is meghoztad a kedvem. Nagyon szeretem, amit csinálsz, élvezet minden recepted :-).
Ági

Apróséf értékelés

Dátum: 2016.12.18 | Feladó: Sgimesi

Szia Kedves Ildikó!
Az apróséfre feltöltött recepted, sajtos, tejfölös csirkemell értékelését sajnos elbénáztam és fogalmam sincs, hogy miképpen tudom megváltoztatni. Azért bánt a dolog, mert valójában egy általunk nagyon kedvelt recepről van szó és a megérdemelt 5 csillag helyett 3-at sikerült egy rosz mozdulattal adnom. Sajnálom, mert nem ez volt amit akartam.
Üdv. Gimesi Sándor

Köszönet

Dátum: 2016.08.30 | Feladó: Szabó Erika

Szia! A sütés-főzéshez eddig csak a lelkesedésem volt meg kevés siker élménnyel. Amióta rátalàltam a receptjeidre ez teljesen megváltozott. A lelkesedéshez most már sok siker is párosul. Egy éves a kisfiam, főleg miatta keresgéltem a recepteket. Neki finom falat, nekem kikapcsolódás! Köszönöm szépen!!!

Gratula

Dátum: 2015.03.27 | Feladó: Hősi Mónika (Németh Mónika Némó)

Szia Ildi! Évfolyamtársak voltunk általánosban,bár sok kapcsolatunk nem igazán volt.Ez főként annak is köszönhető, hogy kistinédzserként ostoba liba voltam- és A osztályosként a B-sek kerülendők voltak:-( (Kivéve Kovács Tibit, akit Szalai Zsuzsival együtt nagyon kedveltünk és az általános után is sokáig együtt mászkáltunk vele ide-oda.) Szóval a blogodra lelve megdöbbentem, micsoda tehetséged van a sütés-főzéshez- a sárga irigységtől májbeteg kinézetem lett szerintem.:-D Bevallom ,én utálok főzni,de muszáj, mert nekem is 4 gyerekem van. A sütijeid annyira szemkápráztatók, hogy a sütéshez kedvet csináltál-(pedig a sütés sem tartozott a legkedvesebb elfoglaltságaim közé eddig) Ezeket egyszerűen ki kell próbálnom! A családodnak erőt kívánok a megpróbáltatáshoz és csodát-hogy ne legyen igazuk az orvosoknak és igenis gyógyuljon meg a pici! Megkérdezhetem indiszkréten a betegség nevét? A jóindulatú daganatok sajnos engem is szívatnak-de nekem felnőttként,18-19 évesen kezdődött.Minden jót nektek! Üdv: Némó

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Új hozzászólás hozzáadása