Boci puding

2015.04.12 15:58

Boci puding

Van az a bizonyos „Paula a boci” Puding. Gondolom nem az én kisfiam az egyetlen, akinek nagy kedvence. Nálunk csak a vaníliás, csokoládés megy. Viszont a sima pudingot hiába főzöm meg Domim nem eszi meg, nem szeretem címszóval. Ezért gyűjtögettem pár poharat, amiből kiette a pudingot, és itt jön az átverés. Lazán végignézi, ahogy megfőzöm a pudingot, segít kanalazni a pohárba, hogy mintás legyen, megvárjuk, míg kihűl, és jön az „anya nagyon szeretlek” mondat, amiért készítettem neki ilyet. És így elkészítve lazán megeszi a mezei pudingot. Lehet, nem vagyok egyedül ezzel. És akkor még nem beszéltem arról, hogy 1 liter tejből és 2 csomag pudingporból 10 pohár puding jött ki, ami gondolom árban nem csak nálunk nem mindegy, főleg ha nem 1 gyerek van. Az elkészítése mindössze 10 perc.

Hozzávalók:

1 liter tej, 1 csomag vaníliás, 1 csomag csokoládés pudingpor. A pudingportól függően cukor

Elkészítés:

A pudingokat a tasakra írt módon megfőzzük. (én Dr. Oetkerest szoktam ehhez kell csomagonként 0,5 liter tej, és én 3 csapott kanál cukrot adok hozzá)

Poharakba kanalazzuk, ahogy tetszik módon, kihűtjük és alufóliával lefedve a hűtőben tároljuk, amíg el nem fogy.

Kedves látogató. Ha időd engedi és nem nagy kérés kérlek, kattints néha 1-1 reklámra az oldalon, mert az oldal elért egy akkora adatforgalmat, ami már nem ingyenes, és ezen reklámok bevételéből tudjuk a weboldalt fenntartani, fizetni a tárhelyért.

Nektek mindössze egy kattintás. Köszönjük szépen