Cserépben sült nyuszi kalács
Cserépben sült nyuszi kalács
Ezt a receptet egy újságban találtam, de sajnos első sütésre nem lett jó, így átvariáltam nem is kicsit. Így viszont tényleg nagyon finom és mutatós kis kalácsok lettek. A legkisebbek imádták őket, persze a felnőtteknél is igazi sikert aratott ezek lettek a húsvéti asztal ehető legszebb díszei. Ebből a mennyiségből 7 db nyuszi lett. Ami kell hozzá pluszban az 7 db 7 cm-es kis cserép és 7 db fogpiszkáló.
Hozzávalók:
40 dkg liszt, 2 dkg élesztő, 200 ml tej, 10 dkg cukor, 4 dkg olvasztott vaj, 1 db tojás
Kenéshez:
1 db tojás
Díszítéshez:
21 db mazsola, 20 g mandula forgács, 5 dkg olvasztott csokoládé
Elkészítés:
A recept folytatását a képre kattintva vagy az alábbi linken éritek el. :)
https://aprosef.hu/cserepben_sult_nyuszi_kalacs_recept
Kedves látogató. Az oldalon reklámok találhatók, mert elértünk egy akkora adatforgalmat, ami már nem ingyenes, és ezen reklámok bevételéből tudjuk a weboldalt fenntartani, fizetni a tárhelyért. Köszönjük szépen.