Házi túró rudi

2015.10.14 17:09

Túró rudi

Na, ez a recept fejtörést okozott, itt ugyanis túró nincs ahol most élünk, illetve van de ez folyik, viszont egy orosz üzletben sikerült otthoni túrót vennem, így mindenképpen el kellett készítenem, hisz a család kedvence az a bizonyos pöttyös. Azt hiszem, szépségversenyt nem nyernek a rudijaim, (nem vagyok cukrász) de arra tökéletesek, hogy megmutassa az ember, hogyha én ilyet tudok, akkor bárki tud. Az is, aki szintén olyan helyen él ahol nem beszerezhető. Érdemes elkészíteni, mert nagyon finom, és ebben semmi tartósító vagy ízfokozó, csupán amit beletettünk. Nekem ebből az adagból 22 db lett, talán csöppet vastagabbak, mint bolti társaik. A kész rudikat egy jól záródó dobozba tettem be a hűtőbe és onnan csócsálták el a csemetéim. Addig eltartható, így amíg a túró le nem jár. (persze ha marad addig belőle)

Hozzávalók:

50 dkg túró, 150 g porcukor, 1 citrom reszelt héja, 18 g zselatin, 90 ml víz, 1 rúd vanília kikapart magja, 40 dkg csokoládé

A recept folytatását a képre kattintva vagy az alábbi linken éritek el. :)

https://aprosef.hu/hazi_turo_rudi_recept

Kedves látogató. Az oldalon reklámok találhatók, mert elértünk egy akkora adatforgalmat, ami már nem ingyenes, és ezen reklámok bevételéből tudjuk a weboldalt fenntartani, fizetni a tárhelyért. Köszönjük szépen.