Játék- Ismerjük meg egymást!

2014.02.01 17:58

Játék - Ismerjük meg egymást!

 

Ezt a játékot Szera indította útjára, azzal a kedves gondolattal, hogy így kicsit jobban megismerjük egymást és megtudjuk kit is rejtenek a blogok, melyeket oly sokan meglátogatunk. :)

 

Engem a Culin'Art blog szerzője Andrea, és Ági a tetovált lány blog szerzője invitált a játékra, amit itt is nagyon köszönök! :D

 

 

A játék szabályai:

Linkeld be azt az embert a blogodba, aki kipécézett.

Ossz meg magadról hét dolgot, akár különleges, akár hétköznapi.

Pécézz ki 7 embert, nevezd meg és linkeld be őket a blogodba.

Egy hozzászólásban értesítsd őket a blogjukon, hogy meghívtad őket a játékra.

 

7 dolog rólam:

 

1.: Ha a jólkifőztem oldalon 2012 szeptemberében nem választanak ki háziasszonynak egy játékban, talán ma blogom sem lenne. Addig a pillanatig csak egy privát mappában gyűjtöttem, amit készítettem, aztán a férjem ötlete volt a külön facebook oldal és ezután a blog is. De az esélytelek nyugalmával csináltam, gondoltam még az 500 rajongót se fogom elérni az oldalon. Hol vagyok én egy igazi gasztrobloggerekhez képest.

 

2.: Azt mindenki tudja, hogy 4 gyermekem van, de mindig csak 3-at terveztem, és igen sokáig a 3. gyerkőcöm után kerek 10 évig gondoltam azt, hogy biztosan elég a 3 hiába fűzte a párom a fejem, hogy neki bizony kéne még egy tökmag. Úgy gondoltam fiatalok leszünk még mikor is a gyerkőceink már majdnem felnőttek. És hát 10 év tiltakozás után, sok ismerősnél kisbaba lett, így én is beadtam a derekam. Aminek ma nagyon örülök, mert nagyon jó érzés, hogy a nagyok mellett lehet egy tökmaggal sokat játszani.

A gyerkőceim Alexandra 20 (mindjárt 21), Dávid 19, Dániel 13, és Dominik 3,5 évesek.

 

3.: Szakmám szerint eladói végzetségem van, de elvégeztem egy virágkötő és léggömbdekoratőr iskolát is.

Volt egy saját virágboltom, imádom a virágokat, imádtam csokrokat vagy asztali díszeket készíteni, szerettem az esküvőkön a léggömbdíszítést csinálni.

 

4.: Nagyon szeretek kertészkedni, sütni, főzni, és mindig a tökéletesre törekszem. Ez kapcsol ki kicsit, ezzel relaxálok. Szeretek Zumbázni. Ez a tánc, feldob, felpörget, egy kis színt visz a mindennapokba.

 

5.: Sokak szerint nagyon szerencsés vagyok, sok mindent nyertem már, igaz 2 dolgon kívül inkább apróbb dolgokat. Az egyik álmaim robotgépje egy kitchenaid robotgép a másik pedig álmaim nyaralása Balin. Sokan irigyelnek szerencsém miatt, amit szívesen elcserélnék, mert amit senki nem tud az életem, amit sokszor elcserélnék egy cseppet jobbra, nem annyira megterhelőre.

 

6.: Ha valamit a fejembe veszek, azt azonnal szeretném.

 

7.: Nehéz kihozni a sodromból. Elég nagy türelmem van. Azt nem mondom, hogy nem lehet, de az előző munkámban (plusz a 4 gyerek) megtanultam, hogyan lehet jól viselni a dolgokat. 

 

És még egy, mert azt írták a nevem kihagytam és nem tudják így, Antuk Jánosné, Ildikónak hívnak.

 

A 7 blogger akikről többet szeretnék megtudni és egyben a stafétát átadni:

Bianka – Otthoni sütés-főzés

Melinda- Sütik és szatyrok

Gabriella- Gabriella kalandjai a konyhában

Betti- Nassoló Naplopó

Erika- Mikormennyi

Annamária- Szani konyhája

Danadi- Danadi's Kitchen

És egy 8. blogger akit hívtam a játékba, de mire választ kaptam, hogy mégiscsak játszana az én bejegyzésem már megvolt. Bár ettől még kíváncsi volnék az ő 7 titkára is, és ő

Kata- Katanyakonyhája