Üdvözöllek a weboldalamon !

Csak Fázisfotós receptek. 

 

Olyan ételek, sütemények kerülnek ki oldalamra, 

amiket elkészítettem és beváltak finomak. Van köztük, amiket az anyukámtól, nagyitól, déditől örököltem. Van, amit tizenéves korom óta gyűjtögetem. A bevált finom recepteket, mind egy kis könyvecskébe írogattam. Azért az oldal, hogy az általam elkészített recepteket több fázisfotóval illusztráljam, hogy a kezdőknek is segítsenek. Hogy mások is elkészítsék, csak olyan dolgokat töltök fel, amik bárki által elkészíthetőek és egyszerű finom ételek. Legyen az kenyér, vagy péksütemény, aprósütemény, savanyúság, étel, ital, bármilyen recept ami nekem tetszik, és a családnak is bejött. A facebook oldalamon is elértek, sőt ott gyorsabban tudok válaszolni is nektek. Itt találjátok: https://www.facebook.com/amiakonyhambolkikerul

Fázisfotós receptek! Lépésről lépsére fotókkal!!! Csak kattintsatok a fotókra, és azonnal el is készíthetitek a kiválasztott sütemény vagy étel receptjét. :)

 Jó böngészést.

 
 
 
 
 
 

 

 

 

  

 

+

Blog

Töltött leveles csillagok

2012.12.14 14:16
Töltött leveles csillagok Ez egy nagyon egyszerű sütemény, tényleg könnyű elkészíteni, én a gyerekekkel együtt készítettem. Ők voltak akik kiszúrták a formákat, én pedig összeállítottam.  Hozzávalók: 2 csomag leveles tészta ( ebből 38 db kiscsillag lett), 1 tojás a kenéshez A krémhez: 1 db...

Fahéjas koszorú

2012.12.12 13:22
Fahéjas koszorú Igazából én egy nagy koszorúként csináltam látványra nagyon ott van, de küzdöttem vele kicsit. Ugyanis a feltekert csigát  mikor elfelezzük, érdekesen marad úgy ahogy kellene inkább elterül. Meg lehet oldani mert nekem is kikerült, de aki nem szeret küzdeni vele annak ajánlom...

Zselés szaloncukor

2012.12.12 09:45
Zselés szaloncukor Meg kell mondjam életem első szaloncukra és köszönöm Farkas Vilmosnak nála találtam. Amúgy is nagy rajongója vagyok, csodás dolgokat készít. Gondoltam ezt most kipróbálom. Nem mondom, hogy nem küzdöttem vele, de ez is csak azért van, mert nekem nem mondott eddig semmit az, hogy...

Sütőben sült fánk

2012.12.09 13:49
Sütőben sült fánk Ez új nekem, de mivel a rántott hús is isteni a sütőben sütve, gondoltam miért is ne, próba szerencse. Azt kell mondjam ezentúl biztosan így sütöm a fánkot. A tésztája nagyon könnyed, lágy tészta lesz, nem úszik az olajban. Tényleg nagyon jó ötlet és nagyon finom. Az egyetlen...

Rántott csirke fűszeres burgonyával

2012.12.08 18:13
Rántott csirke fűszeres burgonyával Nagyon szeretjük a rántott csirkét. Ez most egy olyan változata amit nem forró bő olajban sütünk ki, hanem tepsire téve és a sütőben. Mi sokan vagyunk így nem tart tovább mintha ott állnék a tűzhely mellett és a szokásos módon sütném. Csak bedobom a sütőbe...

Darált húsos alagút

2012.12.08 16:50
Darál húsos alagút. A darált húsos alagút egy nagyon egyszerű és finom főétel, ebédre, vacsorára vagy akár uzsonnára. Mivel leveles tésztában van, ami elég szénhidrát, mi csak salátát ettünk mellé. Nagyon laktató. Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta (500 g), 50 dkg darált hús, 1 fej vöröshagyma, 2...

Tejlepény

2012.12.08 13:25
Tejlepény Ha egy egyszerű gyors és finomságra vágysz akkor ezt feltétlenül ki kell próbálnod! Én is furának gondoltam első hallásra, még akkor is szkeptikus voltam mikor készítettem. De aztán  kész lett, kihűlt és felvágtuk, és nagyon finom volt. A gyerkőcöknek is nagyon...

Croissant

2012.12.06 17:00
Croissant ő a kedvenc péksüteményem imádom üresen, vajjal megkenve felvágottal vagy lekvárral, nutellával. Ez a recept az üres verzió, de lehet tölteni is. Croissant Hozzávalók:  2 dl tej, 3 evőkanál cukor, 2,5 dkg élesztő, 13 dkg rama, 2 tojássárgája, 40 dkg liszt, 1 tojás a...

Zebratorta

2012.12.04 18:29
  A zebra torta egy nagy kedvenc! A gyerkőceim nagyon szeretik, és nagyon egyszerű elkészíteni. Én torta formában szoktam, de akinek nincs sima mélyebb tepsiben is nagyon szép lesz. Ehető simán, vagy finom házi baracklekvárral. Kinek hogy tetszik. Hozzávalók: 38 dkg liszt, 25 dkg...

Töltött háromszögek

2012.12.03 15:12
  A töltött háromszögek egy nagy kedvenc, és hogy egyből válaszoljak is néhány kérdésre ami már felmerült régebben. A tésztát azért kell felezni, mert nem lehet egyben kinyújtani ( illetve nekem nem ment pedig nem is olyan kicsi a gyúródeszkám. Érdemes inkább két részletben. Ha valakinek nem...
Tételek: 281 - 290 ból 293
<< 26 | 27 | 28 | 29 | 30 >>